Selecteer een pagina

Over ons

Onze werkwijze


Business rebels zijn ondernemende project- en verandermanagers met visie. Zij hebben kennis van zaken, hebben een uitgebreid ondernemersnetwerk, kijken met een frisse blik naar de wereld, zijn wars van clichés en zijn nooit met het eerste antwoord tevreden. We vragen door, stellen kritische vragen, vatten samen, formuleren het gezamenlijke doel en gaan dan pas aan de slag. Dat doen we altijd in het belang van de ondernemer en zijn onderneming. Voor minder dan het beste resultaat komen we ons bed niet uit.

Business rebels zijn toegankelijk en zijn informeel in het contact. Dat werkt prettig voor alle partijen. Daarbij vertrouwen we op onze skills en geven ook aan wat we niet weten. We blijven scherp op ‘wat gaat vliegen’ en vinden altijd een creatief (noem het gerust: rebels) paadje naar de beste oplossing. Tuurlijk, we kleuren best wel een keer buiten de lijntjes als het nodig is. No change without a rebel.

Alles wat we in ons hebben, leggen we op tafel. Intrinsieke motivatie, de drang om verandering te brengen, inhoud en één focus.

Ook de behoefte om het verschil te maken op deze wereld?

Laat ons je helpen bij het daadwerkelijk zetten van de next step naar de toekomst van morgen.

Bel vandaag nog met Thijs Dorssers, tel. 06-30854993

Onze diensten

Hier krijgen we bij Orange Rebels energie van:

Business development en het stimuleren van ondernemerschap

De ontwikkeling en inzet van nieuwe technologieën, zoals: virtual reality (VR), bitcoin, kunstmatige intelligentie (AI), Internet of Things (IoT), smart homes, toepassingen voor drones en robotica

Branding en positionering van nieuwe technologieën en innovatieve producten

Netwerken, verbinden en community ontwikkeling ten behoeve van business development

Let’s collaborate and make an impact with our cross-discipline approach to design and development

Daarom houden wij ons dagelijks met veel enthousiasme bezig met:

  • Brainstormsessies, waaronder onze prikkelende ‘Frisse blikken en dwarsdenken’-sessies voor ondernemers en managementteams
  • Het implementeren van nieuwe technologieën in organisaties
  • Het faciliteren van veranderprocessen zodat organisaties kunnen vernieuwen
  • Het ontwikkelen en uitvoeren van marketing -en communicatiestrategieën voor technische innovaties. Dit doen we trouwens ook onder het label Tulptech.
  • Het houden van inspirerende presentaties en lezingen over Robotica, innovatie en ondernemerschap
  • Interim opdrachten en projecten

Waarom doen we dit?

We leven in een zeer snel veranderende wereld. De nieuwe technologieën maken steeds meer en sneller deel uit van ons leven. Neem als voorbeeld de mobiele telefoon, in welk rap tempo deze in ons leven is gekomen. Ondertussen kunnen we met z’n allen niet meer zonder.

De verregaande doorontwikkeling van innovaties en technologieën als robots, Internet of Things (IoT) en elektrische auto’s wordt momenteel steeds meer onderdeel van ons leven. We kunnen er hoe dan ook niet meer omheen. Al deze innovaties en vernieuwingen zorgen ervoor dat wij anders gaan leven. Ze hebben impact op werken, ondernemen en leven. Nog even en dan bezorgen de drones onze boodschappen en worden onze huizen niet meer gemetseld maar massaal in 3D geprint. We leven in een wereld die er sneller zal zijn dan wij allemaal denken.

Stilstand is wat ons betreft achteruitgang. De veranderingen zijn de toekomst. We zullen er niet aan ontkomen en daarom omarmen we deze innovaties en technologieën bij Orange rebels met liefde. Het betekent wel dat gangbare systemen en processen anders ingericht moeten gaan worden. Denk aan onze manier van werken (kantoortuinen, vergaderruimtes versus online vergaderen vanuit huis) of vervoer: met de auto, op de e-bike of ook vanuit huis? Dat stelt allemaal andere eisen aan bijvoorbeeld gebouwen en infrastructuur, maar ook aan organisatie- en administratieve processen. We moeten andere eisen gaan stellen aan ons personeel, ondernemingen anders inrichten en bezig zijn met de toekomst van morgen. We moeten anders gaan denken en zaken veranderen en in beweging brengen. Orange Rebels zorgt voor die andere kijk. Dat doen we met dwars denken én een frisse blik. Naar ons idee de enige manier waarmee we deze broodnodige verandering in gang kunnen zetten.

De toekomst van morgen maken we met elkaar. Dus moeten we ons voorbereiden op grote veranderingen en bereid zijn deze te accepteren. Veel taken en banen zullen veranderen of verdwijnen. Het basisinkomen biedt ruimte om het leven opnieuw in te vullen en zorgt ervoor dat we meer tijd beschikbaar hebben voor familie en zaken die er echt toe doen in het leven. Met de inzet van nieuwe technologie kunnen we waardevoller werk verrichten en het verschil maken in de wereld. Duurzaam en samen.

We zijn dwars en eigenwijs (je moet ervan houden)

Dat maakt ons authentiek. Verder vinden we onszelf intelligent, nieuwsgierig, creatief, eigenwijs, rechtvaardig, humoristisch, anarchistisch, ondernemend en overtuigend. We zijn niet bang om in het diepe te springen en we zijn eerlijk, coöperatief, vooral geen nummer, maar wel vrijgevig, ongeduldig, altijd in voor een feestje, voortvarend, enthousiast, gedreven, eigenaardig, maatschappelijk betrokken, leuk, klaar om ervoor te gaan, avontuurlijk, uniek, opiniemaker, ambitieus. En we zijn wars van kantoorpolitiek.

Kom gerust kennismaken en check it out! Zetten wij de koffie vast klaar.